RONDJE ROTTERDAM

Theater zit Guus in het bloed. Net als de liefde voor muziek én... Rotterdam! Combineer deze ingrediënten en je krijgt een gezellige 'Rondje Rotterdam Sing-A-Long met Guus Bok'! Een unieke belevenis door de Maasstad. Boek nu je ticket!

Rondje Rotterdam met Guus Bok en Wendy Hoogendijk is een muzikale reis door Rotterdam. Voordat we op reis gaan door de bruisende stad, nemen we de juiste houding aan, halen diep adem, ontspannen de kaken en smeren de stem op “Rotterdamse wijze”! Zing mee met de gezellige en aanstekelijke (Rotterdamse) meezingers, terwijl het mooiste decor van Nederland aan weerszijden voorbij glijdt.

Tussendoor vertellen Guus en Wendy grappige en interessante weetjes over de havenstad die je nog niet wist! Onderweg maken we een tussenstop bij een oer-Rotterdamse locatie voor een hapje en een drankje. Klinkt dat goed? Jatoch? Niettan?

Boek nu je ticket en neem je vrienden, familie en/of collega's vooral mee! *100% lolgarantie*

ROTTERDAM LEEFT IN MIJ

Tijdens het Rondje Rotterdam zingt Guus Bok natuurlijk zijn eigen Rotterdam-lied: 'Rotterdam Leeft In Mij'! Dit lied werd bij het uitbrengen onder de Rotterdammers-liefhebbers enorm veel gedeeld en is zelfs te horen in de reclame voor de RET, waarin Guus de hoofdrol speelde. Ook werd 'Rotterdam Leeft In Mij' gebruikt als inloopmuziek van het theaterstuk 'De Marathon'. In de prachtige clip wordt de kijker meegenomen door het mooie Rotterdam: zowel de highlights als de plekken die juist de liefhebbers kennen.