GUUS BOK ALS PRESENTATOR, ACTEUR & MODEL

Naast het optreden en componeren is Guus Bok ook actief als presentator, acteur en model. Guus is een allround performer en vindt het super om zich met de diverse kanten van het vak bezig te houden.

Guus Bok is presentator van Het Rekenlab! Honderdduizenden basisschoolkinderen die werken met PlusPunt gaan via deze filmpjes diverse rekenuitdagingen aan. Als professioneel acteur en zanger speelde Guus in de musicals ‘Soldaat van Oranje’, ‘Home Again’ en ‘Kiss me Kate’. Op TV was Guus als acteur te zien in programma’s als Fataal, Bergen Binnen en Op Zoek Naar Joseph. Guus zijn acteerstijl kan als ‘naturel’ beschreven worden, en hij kan zowel neutrale, charmante rollen spelen als personages die hard en rechtlijnig zijn. Ook in commercials is Guus regelmatig te zien. Met een goede glimlach en een flinke dosis humor speelt hij in commercials van Thuisbezorgd, ANWB, Heineken, FBTO, Media Markt, Robeco, ING, Miele en BMW.

Met een flinke dosis humor, gevoel voor timing en natuurlijk charme presenteert Guus personeelsfeesten, talentenjachten en shows. Zo presenteerde hij voor Het RekenLab, Captain's Club van het SS Rotterdam, Codarts Rotterdam, Edes TOP en De Grote Ridderkerk Show. Guus streeft altijd naar het maken van een onvergetelijke avond. Door het vooraf voeren van diverse gesprekken, maakt hij een optreden zo persoonlijk mogelijk: het lijkt haast alsof Guus al jaren bij de organisatie over de vloer komt. Ook zoekt Guus graag op diverse manieren de interactie op met het publiek. Vraag gerust via onderstaand emailadres naar de mogelijkheden voor Guus om te presenteren op uw evenement.

FOTOSHOOTS

Als model deed Guus shoots voor bedrijven als Philips, VGZ, Rodenstock, Splintt en Vitamin Water. Guus Bok werkte o.a. samen met de fotografen Richard Sinte Maarten Dijk, Jeroen van Lelieveld, Thomas Heye, Joris van Bennekom, Michel de Groot, Dutch Motion Design, Rens Bok en Jan Jelle de Boer.