AANSTEKELIJKE NEDERPOP MET ORIGINELE TEKSTEN

Guus Bok staat voor catchy Nederlandstalige muziek, maar ook voor ontroerende ballads. Door zijn veelzijdigheid weet hij enerzijds het publiek te entertainen met zijn enthousiasme en dynamiek, anderzijds zorgt hij - mede dankzij zijn inlevingsvermogen en rake teksten - voor aangrijpende momenten.

Guus Bok is op de radio te horen op onder andere 100% NL, Radio Rijnmond en Sterren.nl. Ook 3FM, Radio 2 en de Vlaamse zenders VBRO en Ment TV brengen Guus Bok onder de aandacht. Beluister de muziek van Guus Bok op Itunes, Hits NL, Deezer en Spotify.

ORIGINELE VIDEOCLIPS

Bekijk hieronder de playlist met de originele en grappige videoclips van Guus Bok op Youtube. In de videoclip ‘Nadien’ zie je hoe 20 dates volledig de soep in gaan. In ‘Op Het Strand’ volg je een groep vrienden die de hele zomer lang op het strand wonen in een echte huiskamer met fleurige tuin. De clip van ‘Hou Je Nog Van Mij’ geeft een heel ander gevoel weer; hierin zingt Guus het confronterende lied voor een aantal mensen die met de ziekte Alzheimer te maken hebben.

NADIEN

OP HET STRAND

ROTTERDAM LEEFT IN MIJ