GUUS BOK HUISBAND VAN FOX SPORTS

De Guus Bok Liveband is ook het seizoen 2016/2017 de vaste huisband van het voetbalprogramma ‘De Eretribune’ van Fox Sports. Vanaf januari dit jaar zorgt de band voor een gezellige sfeer in de studio en zweept het publiek op met Nederlandstalige klassiekers en eigen Nederpop.

‘Het is heel cool om met de band te spelen tijdens het programma,’ aldus de zanger. ‘Bovendien voelen we een sterke klik met het team van Fox Sports. Toen we hoorden dat presentatrice Helene ook doorging, was de keuze snel gemaakt,’ grapt hij. Helene Hendriks en Jan-Joost van Gangelen presenteren het programma iedere zaterdagavond als er gevoetbald wordt op het hoogste niveau.

Speciaal voor het komende seizoen schreef de zanger samen met vaste tekstschrijver Rico Hop en gitarist Zoltan Polgar een nieuw openingslied voor het televisieprogramma. Het lied ‘Dit Is Nog Maar Het Begin’ beschrijft de spanning die voelbaar is vlak voor een belangrijke wedstrijd. Het eigen lied ‘Mooier Wordt Het Niet’ neemt de plek in van ‘Nadien’ als vaste afsluiter van de show.

De Eretribune is elke zaterdag vanaf 18:00 live te zien op Fox Sports kanaal 1.

EEN LIVE UITZENDING BIJWONEN

Zin in een gezellige avond op de Eretribune met de Guus Bok Liveband? Meld je dan hieronder aan! Geniet van de Guus Bok Live Band tijdens een live opname in de studio! Klap mee met ‘Dit Is Nog Maar Het Begin’, zing mee met de ‘Cover van de week’ en hoor wat de bekendste voetbalanalysten van het land te melden hebben over de wedstrijd van de week!

Voordat de uitzending begint zorgt de Guus Bok Liveband voor een gezellige sfeer in de studio. Strak om 18:00 wordt de show geopend met het zelfgeschreven Eretribune lied ‘Dit Is Nog Maar Het Begin’. Om 19:00 spelen ze de ‘Cover van de Week’: een leuk Nederlandstalig lied van toepassing op de wedstrijd of gebeurtenissen van die week. Om 22:55 sluit Guus Bok de uitzending af met het eigen lied ‘Mooier Wordt Het Niet’.